Je spullen binnen handbereik

Inbox SmartStorage

Één druk op de knop en je ski-spullen worden de volgende dag persoonlijk bezorgt. Klaar voor de wintersport. Opslagruimte huren, maar dan zoals jij het wilt. Via de app houd je controle over jouw spullen en laat je ze ophalen of bezorgen wanneer het jou uitkomt. Dát is pas SmartStorage.

Je hoeft niet langer je zolder te gebruiken als opslagruimte of een half lege opslag te huren op een akelig bedrijventerrein waar je liever niet komt. Maak van je zolderkamer een fijne woonruimte en huur alleen dat wat je nodig hebt. Helemaal passend in onze moderne ‘smart-living’ levensstijl. Wij ontwikkelden de nieuwe positionering en alle communicatie; niet meer SelfStorage maar SmartStorage. Spullen opslaan als dienst en focus op het gemak. Je spullen binnen handbereik.

‘Rommelhok in je broekzak’
- Rik Snelleman

Voor deze nieuwe propositie zijn we gestart met een workshop volgens onze eigen methodiek. Met als doel waarden, essentie, positionering en pay-off te creëren. We vertaalden het businessplan naar merkidentiteit en merkidentiteit naar communicatie met een veelvoud aan middelen; van logo tot website en van campagne tot banners.

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6