Dit zijn wij

Heb je een idee voor een nieuw museum? Een startpunt voor een tentoonstelling? We gaan samen de uitdaging aan. Vanaf het eerste idee tot aan de opening.

Co-creatief ontwerpen
Wij geloven in co-creatief samenwerken. Met meer dan 15 jaar ervaring weten we wat het vraagt om tot een goed resultaat te komen. We betrekken alle expertises die nodig zijn maar bovenal werken we met jou als klant samen om van idee tot een beleving te komen.

Teamwork
Tentoonstellingen ontstaan zelden vanuit één projectteam. Werken jullie met vrijwilligers, wetenschappers, gemeentemedewerkers of financiële begunstigers? Waar nodig betrekken we ze graag bij ons proces, om het project tot een succes te maken.

Grip op proces met Design-and-Build
Ons proces minimaliseert verrassingen rondom budget of maakbaarheid. Door al vroeg een realisatiepartij te betrekken en delen uit te werken, weet je dat wat we verzinnen realistisch en gebudgetteerd is. En komt het project stap voor stap tot leven.

Vertrouwen op de vonk
Een ontwerpproces is geen logische wiskunde. Hoewel we bekend staan om onze heldere aanpak, blijft er altijd één ongrijpbaar ingrediënt dat elk project uniek maakt. Een vonk die vrijkomt en het verhaal én het proces haar inspiratie geeft. Noem het chemie. Noem het magie. Het is wat ontwerpen zo leuk maakt.

Twan Minten
twan@pronkstudio.nl
06 2528 8389

Anke van Boord
anke@pronkstudio.nl
06 4575 5648

Ondertussen...

On 28 April, the Kannermusée PLOMM opens its doors to explore the first children’s museum in Luxembourg

Plomm Kannermusée

Feestelijke opening VVV inspiratiepunt Weert locatie Museum W en Bungalowpark Weerterbergen

Limburg Marketing

Kruithuis als vesting- en watermuseum nieuw leven ingeblazen met veel effecten: ‘Het is overdonderend’

Brabants Dagblad

Overhandiging Bidbook aan Jean-Michel Jacques (diplomaat) en Leendert de Lange (Burgemeester Wassenaar)

Memorial 40-45 Kapelle