2009. Weet je nog?

Lady Gaga stond in de top 40 met Poker Face. De Helaasheid der Dingen draaide in Lantaren/Venster. Op 30 april was het nog gewoon Koninginnedag op de Mullerpier.

Er gebeurde dat jaar iets…
…bijzonders in Rotterdam. Er werd een eerste zaadje geplant. Iets met ruimtes, musea. Soms liefdewerk, oud papier. Veel papier. Er werd gezorgd, van gehouden. Vijftien jaar later staat er een volwassen plant.

Dit jaar vieren we alle kleine, grote, obscure geflopte, succesvolle (gelukkig veel meer) en internationaal geroemde projecten die er nog steeds uit voortkomen.

We vieren alle Pronkers die hun interesse voor design, mooie verhalen, musea en cultuur elke dag in hun werk stopten. En we vieren alle klanten die van toen tot nu met ons samenwerkten.

Tussen 2009 en 2024 veranderde de radio top 40 in Spotify, LantarenVenster verhuisde naar de Wilhelminapier en Koningin Beatrix werd prinses. En Pronk? Wij veranderden net zo hard mee. Van locatie, van bezetting, van koers.

Wij zijn trots.
Trots in 2009. En nu weer opnieuw. Onze deur staat open voor alle mensen die van mooie verhalen houden. Die je zinnen prikkelen en je wereld vergroten.

Dankjewel voor 15 onvergetelijke jaren

Anke & Twan