Onze werkwijze

In de eerste plaats zijn we ontwerpers

In de eerste plaats zijn we ontwerpers

Ontwerpen gaat niet alleen over mooi. Natuurlijk moet het er ook goed uitzien, maar ontwerpen is vooral een middel, een manier van denken door te doen. Een tactiek om een uitdaging beeldend aan te vallen en al ontwerpend tot een oplossing te komen. Door visueel te denken en gebruik te maken van beeldtaal, maken we complexe vraagstukken inzichtelijk. In de loop van de jaren hebben we onze eigen werkwijze ontwikkeld om tot aansprekende oplossingen te komen.

We onderzoeken

We onderzoeken

We zijn nieuwsgierig en dat moet ook, want om echt te weten wat onze klanten beweegt moeten we ons helemaal onderdompelen in hun wereld. Dat doen we door goed te kijken en te luisteren.

Dit vertalen we naar een verhaal; de rode draad. In feite het fundament voor een onvergetelijke beleving. Om tot de rode draad te komen hebben wij onze eigen methode ontwikkeld. We geven workshops, nemen interviews af en maken doelgroep analyses.

We werken graag samen

We werken graag samen

Samenwerken zit in ons DNA. We zijn een bureau omdat we geloven dat we samen meer kunnen bereiken. Als we met elkaar een object van alle kanten belichten halen we alle schaduw weg. We kunnen veel, maar niet alles. Waar nodig betrekken we specialisten, alles in dienst van het project.

We detailleren

We detailleren

Dat betekent dat we uitwerken tot op de millimeter of pixel, dat we meedenken en engineeren en dat we meekijken in de testfase. We zijn erbij bij de oplevering en evalueren na afloop om te kijken of wat we bedacht hadden ook echt geleverd is. We blijven betrokken bij onze opdrachtgevers.

We realiseren

We realiseren

We ontwerpen tentoonstellingen, informatiecentra, merkbelevingen, producten, visuele identiteiten & websites voor klanten door heel Nederland en daar buiten. We werken voor een breed scala aan opdrachtgevers uit cultuur, overheid en het bedrijfsleven.