Menselijk Maatwerk

Keijsers Interiors

Mensen werken niet met bedrijven. Mensen werken met mensen. Bij Keijsers wisten ze dit natuurlijk wel, maar soms is de blik van een buitenstaander nodig om het weer helder voor ogen te krijgen.

Keijsers Lundiform heeft vette en magere jaren gekend. Begin 2017 was er weer sprake van een opgaande lijn. Er lagen nieuwe kansen met nieuwe partners op nieuwe markten. De productie was inmiddels verhuisd naar Polen, maar de aandacht voor het detail was gebleven. Door workshops en interviews kwamen we tot een aangescherpte merkessentie en positionering. Daarmee verviel ook de toevoeging ‘Lundiform’ en werd het simpelweg: Keijsers. Dit bracht ons naar een herdefinitie van de visuele stijl en tot een nieuw, helder logo.

Het verhuizen van de productie naar Polen was voor de klanten geen probleem, zolang de bekende kwaliteit maar overeind bleef, maar de meesten wisten niet waarom. Natuurlijk, ook om kosten te besparen, maar vooral omdat daar nog voldoende vakmensen te vinden zijn. Omdat uit te leggen hebben we een fijne moodfilm gemaakt. Zo laten we zien dat de Poolse werknemers net zo goed de mensen van Keijsers zijn.

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5